nampak lebih cantik masa pregnat

mommy2 yg berpengalaman, btul ke kalo kita nampak cantik masa pregnant nti baby kita perempuan?? suami cakap muka sya nampak lg cantik dari biasa, lps tu kemarin jumpa kawan dia duk perati muka saya lama, dia cakap mcm tu juga muka bersih nampak lagi cantik dari biasa 😁🤭🤭

2 Các câu trả lời

x. mitos semua tu. klau msuk 2nd trim mmg akn jadi pregnant glow. xde kne mengena dgn gender pon.

mitos je tu. mengandung biasa la kadang ada jenis yg nmpk seri, kdg ada jenis yg lemau je hehe