Sekadar bertanya

Biasanya lepas bersalin,kita akan buat apa ?mandi ke ?hihi ..saya tak tau sngat,maklumlah pengalaman pertama ..saya akan bersalin kat hospital swasta ..so saya tak tau producer dia mcm mana nnti ..

2 Các câu trả lời

Lepas bersalin dalam 2 3 jam pastu saya terus mandi..tak selesa ngan darah ape semua...kedudukan pad pun diorang letak tak stable..huhu..biase kat hospital ade water heater..

5y trước

Saya normal..terkoyak sikit jer so jahit sikit jer..just lalukan air jer bagi hilang darah..nak pegang memang tak sanggup la dengan bengkaknya..huhu..mandi cam biase jer..

Kalo kt hospital tak mndi lg pn takpe . Sbb awal2 bersalin kita kena mandi air suam . Kalau air sejuk nnti kita akan demam .

5y trước

Oh yeke sis ..tq sis😊