Keliru

Hmm tak tau nak bersalin kat mana... Sama ada hospital ampang (gov) atau hospital pantai ampang (swasta)

2 Các câu trả lời

Tanya la gynea, ada possibility x awk boleh bersalin normal? Kedudukan uri cantik x? Ada risiko gdm x? Kalo semuanya cun, xde risiko go for swasta. Just sediakan duit bersalin normal je la dlm 5k. kalo berisiko, bersalin dkt hosp kerajaan dpt jimatkan duit sb operate x smpai rm 300 pun. Tp kalo nk bersalin kt hosp kerajaan sekalipun, apa salahnya...hosp kerajaan adalah yg terbaik dr semua hoap swasta yg ada. Tepuk dada tanya selera☺️

5y trước

Baik sis, Terima kasih🥰

Fikir2.