alergic labu

Biasa kalau budk2 bawah 2tahun alergic dgn makanan contohnya labu. ambi masa brp lama alergic hlg ya? ada solusi lain ka tuk hilangkan alergic tu? bkn xnak p hsptal. masalhnya tmpat sy payah nk dpt grab dgn suami sy y skrg tgh operasi. harap2 besok pagi adala grab lalu dkt area rumah sya.

2 Các câu trả lời

Bila die makin besar biasa nye akn beransur hilg alergik tu tp ade juga yg smpai besar akn ttp alergic...mcm ank sy dlu alergic tlur tp bile da besar da ok da mkn tlur..

5y trước

Okay sis. Thankyou info nya 😊

mmang xkn hilang alergic tu..klau boleh jgn bgi mkn

5y trước

Sy xbg da sis. Td da p hsptl. Nsib ada kwn tlg hantar. Doc da bg ubat sapu. Doc ckp xble bg mkn labu smpi umur ank 2tahun