Alahan/alergic

Memang biasa ek kita memilih bau,kalau saya alergic dgn bau pencuci muka saya,kalau sya cuci muka terus muntah😓saya alergic dgn bau asap lgi.

2 Các câu trả lời

Saya masa awal kandungan nasi yg dimasak pun saya xleh bau mmg tak suka la. Brpa lama xmkan nasi tu. mkan mee bihun kuehtiaw spagetti camtu je🤣

normal. spnjg ada alahan sy xsuka bau2 yg kuat (perfume, nasi didih, sabun mandi, aircond kereta, tumisan, sabun cuci baju)