Alergic Sari Ayu

Ade sesapa tk yg prnah alami alergic lepas pkai sari ayu? Saya pkai param dh nk hbis sbotol bru ad alergic. Hbis 1 bdn merah2... Gatal die tk yah ckp lah..

2 Các câu trả lời

Sy sapu kat betis sampai kat peha. Tapi dua tiga hari ni perasan ada biji biji naik dkt betis dgn pelipat blkg lutut.. Gatal gatal

2y trước

Sy pun tgh menahan gatal2 , habis naik mcm gegata kt part2 yg sy letak cream sari ayu tuh , sis makan ubat or camne nak hilangkan gatal2 ni , perit menahan gatal2 ni dhla czer, gatal2 tuh naik kt perut🥹🥹

saya pun samaaa tengah menderita kegatalan sekarangggg huwaaaa macam mana ya nak buattt 😭😭