Jaundice

Betul ke org ckp klu mommy nye darah O+ baby akan selalunya dpt jaundice? Sbb kwn cina sy ckp ini semua mitos.

2 Các câu trả lời

sya darah o , anak sya semua ada jaundice .. jaundice tu memang ada .. cuma ada baby yg tinggi jaundice atau yg x tinggi .. kalau mommy darah o , jaundice baby agak lama nak turun ..

Ye... betul ... Jika ibu darah O+...baby akan kena jaundice....unteuk mengelakkannya senasa mengandung minum susu kambing ...susu kambing bagus...