jaundice.

Betulkah sekiranya ibu kategori darah O, anak berkemungkinan dapat jaundice?

1 Trả lời

Mengikut tradisinya betul sebab min Pon darah O. tapi jika puan berjaya kawal makanan Dari Hari pertama keluar hospital sampai habis pantang insyaAllah dapat dielakkan. Min anak pertama jaundice. anak kedua alhamdulillah tak Ada jaundice sebab suami Jaga makanan waktu pantang. cuma makan makanan berasaskan bawang Dan bawang putih je seminggu. tak Ada halia, tak Ada blackpepper Dan tak Ada kunyit. insyaAllah