betul ke ??

Betul ke orang kata kalau mngdung anak perempuan suka mkn makanan manis . Dan betul ke kalau mengandung ank perempuan ni mual teruk di awal pagi ? Ada tak yg mcm ni jgk tp keluar2 anak lelaki? Suami sya teringin nk anak perempuan tapi macm mna nk cam ye ?? Utk mumy mumy yg tahu share skit

56 Các câu trả lời

Sy mase mengundg ske make up... Ske mkn manis... Tp dgn bidan y ngurut ni ckp kalau byk mengereng kanan mase tdo... Kebanykannye laki... Sis dpt baby boy..

5y trước

Wah yeke .. alhamdulillah syukur boy ke girl asal sihat je kan

Bergantung dgn ssorg kut. .sy pn ank first mmg morning sickness yg melampau tp suka mkn masin2..yg manis dpt d trima,jambu dan betik shj,yg lain masuk mesti muntah kn blek. .

5y trước

Sis dpt bby girl ke?

suami sy pun nk ank perempuan dalam sujud sy selalu doa .alhamdulillah Allah makbulkan .teruskan berdoa ye sis. bg sy ank perempuan laki same saje .yg penting ank sihat

5y trước

Ye sis . Skrg pun tgh tawakal mtk2 di makbulkan . Betul2 asal ank sihat kan

Saya suka makan/minum manis dan alahan teruk sampai 31w. Scan 3x girl. Tapi saya tak percaya la kata2 orang. Mitos. Kalau ya pun sebab kebetulan je

5y trước

Alhamdulillah dpt bby girl . Mcm Sya ni dah mcm kempunan dh nk baby girl . Doakan Sya juga ya sis😌

Emm tk smesti ny sis .. Ad orng ckp suka mkn manis n perut besar bulat kompom pmpuan tpi time scan dkt labour room hritu bkn pmpuan tpi laki huhuhu ..

5y trước

First baby ke sis? Wahhhh

Saya 4 perempuan. Saya suka: Makan Oren Makan coklat/manis Mual biasa2 tapi Ada mual Instinct ibu Moga hasrat Puan tercapai. Aminnn

5y trước

Ha Sya pn suka mkn buah tp takde la buah yg manis sgt . Harap2nya dpt la baby girl . Suami punya hasrat sampai kan saya pun ikut ikutan hehehe . Amin2 tq sis

sy suka mnis sis spnjg prggy ni tp lgsg xde alahan .. bila scan hari tu, girl.. tp xtau la lahir nnti girl or boy hehehe ..

5y trước

Alhamdulillah dah xlama dh tu sis . Hppy ya🥰🥰

Nak tau jantina scan je la..scan pun kdg2 boleh salah kan. Saya mengandung anak boy & girl sama je memang tak ada alahan muntah2.

5y trước

Untg sis xde alahan . Ye mtk2 dipermudahkan bersalin ya sis 🥰🤲

Tak tentu jgk sis..tgk org jgk..sy ngndong kan 4boy xde mabuk..no5 ni in sha Allah girl,mabuk x kire waktu..smpai 5bln mabuk

5y trước

Wah dah bertambah rezeki sis . Semoga dipermudahkan segala urusan ye sis ..

Huhu..makanan manis tu ye ..smpai sy kena gdm diet on control ..tp alahamdulillah rezeki sy tak ada mual² atau alahan yg teruk

5y trước

Ye betul tu . Pembawakan baby ni xsama kan . Insyaallah baby girl keluar dgn sihatttt