Pembawaan anak lelaki dan perempuan

Hi korang masa mengandung anak lelaki dan pmpuan mcm mna ye,apa yg korang tak suka mkn dan apa yg di suka makan..jom la kongsi.

3 Các câu trả lời

kalau makanan sy sama ja. baby girl dan boy. tp pregnant baby boy sy terpaksa tahan makan sebab ada GDM,banyak makanan sy tak makan sebab tinggi gula. beza pregnant baby boy dan baby girl hanya alahan shj

beza ketara bby boy nom 3 sy suka mkn manis2, kuat tdo smpai bersalin and rupa sy teruk tade seri. mgandung kakak2 dia mkn sama mcm biasa rajin bersiap and buat keja rmh 🤣🤣

saya belum sure lagi lelaki ke perempuan tp yg pasti saya tak berapa suka makan manis2 , Suka Mkn nasi lauk2 kuih2 pun bukan yg manis2. 😃😅

11mo trước

samaaa