nak tahu

Betul ke masa hamil 8minggu. Buah anggur x boleh makan kenapa yer..

31 Các câu trả lời

Mcm saya mmg tx blh mkn.. tajam akibat ye saya batuk semput tx berhenti 2..

Xpnh pula dgr tk bole makan. Setahu saya boleh saja makan buah2an..

hamil semuaaaa blh mkn . ikutlah nasihat doc dpd nasihat makcik²

Ye ke? Sy pon xtau hritu sy mkn ugk p xde ase pe2 npe xleh mkn anggur?

5y trước

O'o org tua2 biasalah bnyk pntg larang sy mertua yg bg mkn ye ckp ase nk mkn pe2 mkn je cuma xleh mkn bnyk sekali mkn p mkn bnyk kali xpe hehe

Anggur rasanya Blum prnh dngr lagi Tak ble makan msa Hamil.

Boleh j mkn, tp jgn byk sgt sbb kndungn glukos dia tnggi

Kenapa x boleh makan sis..😅? Saya first time dengar..

Sedapnya buah anggur. Dr awal hingga bersalin sy makan

Kenapa xboleh makan? Saya makan je.. Buah kan 😅

Blh sis....masa preggy sy slalu mkn anggur 😊