Mengidam

Betul ke kalo suka makan pelam atau benda yg masam dpat anak perempuan? Saya suka sngat mkan. Sebiji sehari pon xpa dahh. Jnji kena mkan ?

31 Các câu trả lời

Sy kuat makan masam..masa mengidam pelam muda satu besen kecik habis buat cicah kicap belacan..perghhhhh...tp boboy....rezeki Allah nak bg xkira kita makan manis ke masam ke itu bukan menentukan gender baby.

X jugak sis..sy hamil ank lelaki suka mkn masam2 dan x suka lansung manis2...tp bila hamil ank prmpuan sy lebih suka mkn manis2 dan x suka masam2...laen org laen pengalaman.

Tak juga awk... Sepnjang gandung saya tak suka masam... X suka manis... Tapi saya suka mkn buah... Kuar2 baby girl...😅😅😅

Sy dari first trimester sampai 3rd trimester sangat suka masam.. Alhamdulillah keluarnya girl.. tp tu rasanya tekak je yg nak kot

Mitos aje sis... Ank sulung sy suka mkn masam2 keluarnya girl, Anak kedua suka y manis2 pulak, pun sama girl jugak hehhee

Selalunya suka makan masam tu baby boy. Kalau suka makan manis tu baby girl. Tp ade jugak yg xmcm ni. Ikot bdn masing2

Sy skrg 16week mmng suka mkn masam2 tpi scan boy..masa mgandung girl suka manis2..dia tgk org jgk kot sis.

Saya masa trimester pertama suka masam .. Masuk trimester kedua ni suka manis .. Scan baby boy ..

Biase masam2 ni bby boy.. Mse sy suke sgt mkn bnde manis.. Alhamdulillah.. Dpt bby girl... 😉

Sye mase boy dedua suka makan masam2.. No 3 nie girl suka makan yg manis2 sampai kena GDM 😂