Mengidam

Betul ke kalo suka makan pelam atau benda yg masam dpat anak perempuan? Saya suka sngat mkan. Sebiji sehari pon xpa dahh. Jnji kena mkan ?

31 Các câu trả lời

Ye sy pun sm mcm tu nak mkn masam2 pedas2 malas bermake up alhamdulillah check baby girl😀

sy awal-awal pregnant suka mkn yg masam2..sehingga abis trimester pertama.tapi scan bbboy

mitos jer.. sy dua-dua suka. manis suka masam pon suka. semua suka 😂😂😂😂😂

Saya masa pregnant hari tu suka manis2 , coklat, kek .. dan lahirlah baby girl 🥰

Tak la.sbb sy time pregnant anak laki suka makan masam..hari² tau.tu mitos je

Sy suka mkn manis2..sehari sblom bsalin sedap bedal coklat..lahir baby boy..

Mcm sy.. Pringkat awl.. Ske mkn msam2.. Tpi bby boy.. Skrg sy da 31week

Saya suka makan manis .. coklat semua saya pedal dapat baby girl

Yg suka manis2 selalu nya girl...sbb jd kt sy masa anak 1st

saya ska sgt nak mkn yg manis²... bru² scan gugirl😊