morning sickness vs baby gender

Betul ke kalau kurang atau takde langsung kena morning sickness, kemungkinan besar baby boy?

2 Các câu trả lời

Saya ada 3 kawan yg takde morning sickness, baby boy..2 kawan morning sickness teruk sampai masuk hospital dedua org..tapi sorang anak laki, sorg tu pulak anak perempuan.. so saya rasa tak semestinya la, cuma mgkin kebarangkalian je kot bawak anak laki kurg morning sickness.. nak kira as penentu, tak sesuai. 💞

Saya tak de alahan langsung , dapat baby girl .