Morning sickness

Normal ke kalau kurang alahan…?? Means kurang Morning sickness..?

20 Các câu trả lời

normal ja. kdg ada yg lmbt kena alahan. mcm sy dulu ingtkn xda alahan tp msuk mggu ke 7 bru kena. mggu ke 10 stat muntah teruk. skg dah 4 bln msh ada alahan lg. tp dah kurang. klau xda alahan mmg rezeki sis la. jgn mintak2. rasa dia x best 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

untung takda alahan. kalau ada sesetengahnya boleh tahan, sesetengahnya sampai masuk wad pun ada. saya alahan tak teruk pun rasa macam kain buruk ja 😁. as long as baby & sis sihat bila check up, takda apa perlu dirisaukan even pregnant kurang alahan. enjoy your journey ok

normal, sis punya keperluan vitamin semua cukup utk baby n ibu. biasa alahan ni sbb baby dah tarik byk vitamin dari ibu. sis berapa minggu? mcm sy pulak dah hujung² trimester baru la sebok muntah².. kena stanby plstik dlm kereta 😂 awal² helok sihat je.

2y trước

Saya baru 4week

Normal je.. alhamdulillah saya both pregnancy alahan tak teruk.. setakat muntah2 sikit yang blh handle.. susah juga kalau alahan teruk sebab saya kerja office + kadang2 outstation/ kerja luar.. setiap org berbeza dan setiap pregnancy juga berbeza..

normal je sis , sy pun tkde morning sickness and ank first . Cuma tksuka bnda berbau je mcm asap jdi skit kpla, 2bln lbih jugak dapur tkberasap 🤣 Alhamdulillah selagi baby sis baik dan sihat tkde msalah . Enjoy the moment 😉

2y trước

Tq….

stiap perjalanan pregnancy stiap ibu Di dunia nih xsama.. lain².. mcm saya lgsg xdek alahan apa pun.. Alhamdulillah.. okay jek.. anak pun Alhamdulillah sihat ITU yg plg pntg

normal sis . saya ank first alahan smpai kne drip air . second ni langsung tk Ada alahan. sbb saya tnya doc dia ckp setiap pregnancy berbeza tk semestinya sama

alhamdulillah i semua proses pregnancy xde alahan langsung. termasuk yg je 7 ni. pregnant tp rasa mcm xpregnant je. cuma perut makin besar. hihi

2y trước

bahaginya baca. 7 kali pregnant takda alahan. saya baru sorang dah macam kain buruk jadinya masa mengandung tahun lepas 😁. tahniah ya semoga sihat selalu

normal je sis . sy dri tk tau pregnant tetibe tau pregnant still sma je tkde alahan apa2 . skg dh 25mingu6hari pun alhamdulillah tkde alahan apa2 .

2y trước

wc sis

norml je tu..klau Ada nti penat nk Lyn..sy alhamdulillah xde alahan or mabuk..mcm biasa je.. alhamdulillah dh nk masuk 7 mnggu..