Angin pasang

Betul ke kalau kita bukak kipas angin kuat baby boleh kene angin pasang #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

13 Các câu trả lời

Mitos. Musim2 panas ni jgn lupa bukak kipas. Kesian baby nanti. Yg penting awak dan baby selesa. X payah la nak dengar benda yg pelik2. Fikir dulu sebelum bertindak ya mommy.

xpernah lagi dgr mcm tu sis.....biasa klu pasang kipas kuat bhya utk bby sbb bby boleh hypothermia suhu turun mngejot.....lgi stu bby ssh nk brnafas dgn baik

X betul.. skrg musim panas.. bukak je kipas kuat.. sian baby nnt ruam panas plk

first time dengar. mengarut ni takde kena mengena pun.

2y trước

tq

mitos..ank sy x buka kipas kuat pun terkena hernia masa kecik..

bukak kips kuat sejuk je kenanya.kite pun sejuk..

takde lah.. rajin2 kn je tuam baby...

tak betul 😂

tak betul

2y trước

tq

mengarut awak🫠

2y trước

tq