IUCD

Betul ke kalau bersalin anak pertama secara czer tak digalakkan ambil iucd? Saya berminat nak merancang guna kaedah ni tp doktor di kk tak galakkan sebab katanya susah untuk dimasukkan nnt.

1 Trả lời

ehh yaka.kwan saya iucd dia czer skrg ank umr dh 2 thun

5y trước

Anak pertama ya? Saya ni doktor kata baby tak pernah lalu jalan bawah so mungkin susah nak masukkan. Sebab tu dia mcm berat nak bagi saya pakai. Tapi saya kalau boleh taknak ambik ubat2 ke injection ke. Nak rancang natural risau sangkut.