IUCD

Salam semua, nak tanya, betul ke kalau bersalin anak pertama secara czer tak digalakkan pakai iucd? Saya berminat nak merancang guna kaedah ni tapi doktor di kk kata mungkin akan susah untuk dimasukkan.

1 Trả lời

Boleh jaa sis . Hari tu saya czer doc sarankan suruh pakai iucd .

5y trước

Yeke? Jadi skrg sis pakai iucd lah? Btw czer anak pertama ke? Sebab saya anak pertama so since jalan tu baby tak pernah lalu sebabtu mungkin susah untuk pasang.