Masuk 35 mggu, nak muntah malam, baby gerak byk sampai tqk blh lena, tak selesa, gerd teruk....

Bertabahla..... Ada nasihat tak

2 Các câu trả lời

Saya baru 33w. Saya pon kene loya dari pagi smpai nak tido. Baby plak rase mcm tngh berzumba dlam perot ni🤣 tak kira waktu. Susah jugak nk tido tp disebabkan kakaknya selalu berjaga pkol 3-4 pagi. Maknya pon tak cukop tido. Lena jgak la bile dapat lelap😆 Alhamdulillah gerd xde. Loya tu saya mkan asam ii je. Lepas makan nasi pon saya akan makan asam sebab loya kt tekak😣

Sabar sis itu normal . Sis kena banyak istigfar dan bersabar minta support suami. Saya pun macam tu takada tips sis hm