22 minggu pregnant anak no 3

Tak tau lah sbb byk angkat anak,atau sbb dh anak ke 3,bru 22 minggu tp baby byk gerak rasa kt bwh perut,belum masuk laluan tp perut mkin tak selesa sbb baby byk gerak kt bahagian bawah perut.Normal tak baby byk gerak kt area bwh?

3 Các câu trả lời

normal sis sy pn bby grak kt bwh lg sbb kcik lg dia xnaik ats lg...skrg 21w5d...sllu 27w bru bby nek ats sbb dh bsr...

sy 23 week 5 day pun kerap gerak dibawah sis, hmpir nak tkncing dbuat nya sis..

normal... Dr ckp ble 6 bln nant bru bby naik atas..

2y trước

Sy da 6 bulan 26w tp masih x rasa pun byk gerak hmm.. Risau nya. Puas pujuk..