Doakn sy dn bby slmat..sb sy da 32week tpi blum prna buat chekup..atas masalh kwangn.. 😭

Bersalin pun fkir juga dmna ..nak bsalin kat rumh pun takut juga😔

16 Các câu trả lời

Smoga urusan mommy dipermudahkn.. Tp knp x pergi klinik kesihatan utk checkup. Free je

ya Allah....semoga dipermudahkan urusan kamu dan baby....Allahuma Aamiin ya Allah....

Checkup kat Klinik Kesihatan Kerajaan free je sis...semoga dipermudahkan urusan sis

Kenapa? bkn warganegara ke? kalau warganegara checkup kt kk free je.

saya vaccum di kerajaan pun x mahal

cek je di kerajaan