berpantang

Berpantang mmg sume xleh mkn n mnum ke?? Tlur, aym, air sjuk... Ari2 kna mkn bubur,ikn kering... Smpai tubuh jd lesu, ltih...kdg2 ase nk pitam, gelap mata.... ?????

1 Trả lời

Knp teruk Sgt sis.. Inshaallah boleh je makan seperti ikan.. Tp cari ikan yg biasa leh makan semua mahal2.. Hihi.. Syr yg hijau.. Pahit2.. Jgj amik yg sejuk.. Buah2 amik yg boleh mkn. Bru sis OK n bertenaga.. Npe mkn bubur je.. Dgn ikan kering.. Hmmm