tanya je

Sy prgnt 8w sejak2 ni klu lapo langsung xbleh bwk bincang...lmbat mkn sikit je lapo smpai ase nk muntah..bila dh mkn xsmpai separuh je dh knyg...terus xlalu nk telan...mmg biasa mcm ni ke?? Lapo smpai xleh runding.

2 Các câu trả lời

Normal sis, sya 1st trim dulu pun lapar tak bole bawa bbincang, siap pakej nak muntah pitam, dah la masa tu bulan puasa. Tgh jenjalan kat mall ttiba lapar, tpaksa tebalkn muka gi mkn kfc. Nsb tak kena tangkap mkn kat public 😅

Normal sis.. Hehe.. Mmg akn salu rsa lapar sb kita da makan utk duaorg.. Cpat hilang rsa kenyang.. Jd nak makan berkali2.. Dun worry, thts normal..