asid folid

Assalamualaikum..sy nk tnya.. Ad x sape2 xleh mkn asid folid.. N vtamin2 lain?? Bila sy mkn.. Sy jd pnat sgt2.. Tubuh jd lesu.. Sape2 same x mcm sy.. Mcm mne nk buat yea??

7 Các câu trả lời

Try minyak kelapa darah D'aura bnyak iklan kat fb, saya da xmakan ubat Dr bagi cma minum minyak kelapa darah je, Alhamdulillah saya selamat brsalin 9/12 🥰 baby sihat, normal dan kulit bersih je 🥰🥰🥰

tu normal sis. kena banyak berehat. kalau kalau takleh telan nak muntah ke apa. tukar ubat tambah darah lain. acid folik pun. benda2 tu wajib makan untuk perkembangan tumbesaran baby.

Nak xnak kena jgk mkn....untuk baby sis...klu xambik semua tu nati akn.ada masalah spinal bifida pada anak..sis boleh tya pda nurse2- di kk ubt/vitamin yg sesuai

Sama lah bila mkn asid folid badan rasa lesu malas rasa nak tidur je …tp mkn jgak lah demi bby kan . Sy makan asid folid dengan omega 3 .

saya dr zincofer nurse tukar ke vit b &zinc tablet.lastly beli maltofer sendiri.so far ok

Sy yg x ok makan zincofer atau obimin. Hari2 sakit kepala.

normal