Berat badan anda naik mendadak semenjak hamil?

Nêu ý kiến
Ya!
Setakat ini biasa saja

1113 nhiều câu trả lời

28 Các câu trả lời

second trimester rituh ari ari loya muntah pening pale dari 55kg turun 53kg hahaha nie dah nak masuk last trimester alahan makin hilang and selera makan dah ok bile makan banyak sikit je mesti berat naik 2 kali dah jumpe doc sebab berat naik banyak sangat katanya semalam last check up da 60.6kg berat saya

1mo trước

Sama sy...3rd trimester berat naik byk...x makan angin pulak...aritu puasa turun berat kena jumpa dr... Skrg naik berat kena amik bacaan tekanan darah selang sehari 🤲