Berapa lama UPT positive selepas keguguran?

Berapa lama selalunya hormon HCG dlm badan selepas keguguran? UPT masih positif dah seminggu keguguran. Doctor dah keluarkan tanpa proses DNC ada possibility tak kalau darah tak keluar habis lagi? sbb sy memang masing period, miscarriage 7weeks.

Berapa lama UPT positive selepas keguguran?
3 Các câu trả lời

Hormon HCG masih ada dalam badan. Saya baru keguguran juga 3 minggu lepas. Baru minggu ni upt saya negative. So ambik masa 3 minggu juga. Sbb sebelum ni saya check masih positive.

9mo trước

Saya dah habis pantang dah sis. Semoga ada rezeki kita lagi lepasni 🤲🏻🌹

Doc saya pernah bagitahu 3 bulan selepas misscarriage pun possibility untuk UPT positif tu masih ada

9mo trước

ooo yakah?? sy ingatkan, sbb rahim tak bersih lagi sebab tu masih ada bacaan hcg kt upt. sy cuba cari info tapi tak banyak membantu, trima kasih dgn info nya sis.

macamana boleh gugur.. boleh ke share...apa tanda2

9mo trước

saya pun ada spotting week 4.. skrgni dah week 7 masih ada bleeding/ spotting lg.. sy bedrest jer dan xnak stress... mogaa yang terbaik untuk puan.. untuk kita semuaa