Keguguran 5 minggu

Assalamualaikum. Saya nak minta pendapat. Saya keguguran 5 minggu. Dr scan tak nampak apa apa. Kemudian keluar ketulan darah. Kali kedua scan Dr kata complete miscarriage. Tapi darah saya non stop keluar sampai harini hari ke 27. Normal ke ya? Selalunya berapa lama darah ni habis keluar? #bantusharing

1 Trả lời

5w selalu chemical pregnancy mmg keluar ketulan sahaja. darah yg keluar selepas complete miscarriage selalu 14 hari sahaja. kalau lebih, kena rujuk doktor semula.