Keguguran 5 minggu

Assalamualaikum. Saya nak minta pendapat. Saya keguguran 5 minggu. Waktu scan tak nampak kantung. Lepas tu ada ketulan darah keluar. Kemudian scan kali kedua Dr kata dah complete miscarriage tapi harini hari ke 27 darah masih keluar. Normal ke ya? Selalunya berapa lama darah akan keluar habis? #bantusharing

3 Các câu trả lời

pglman sy dua kli ggur kndugn 5week smggu dah kering drh.mcm tempoh priod sy je .try g klinik plak sis cek sb klau rahim msih ade sisa ggur,drh xkn kering

4mo trước

Saya bleeding sampai 9w baru Dr detect ectopic pregnancy dan dah operate buang sebelah tiub

darah yg keluar tu darah macam org lepas bersalin kan? sy lepas gugur keluar jugak darah. smpai smggu. takboleh solat. smpai dah bersih baru mndi wajib.

4mo trước

Saya tak pasti sebab saya belum pernah bersalin. Tapi darah ni bau busuk. Waktu ni saya ectopic pregnancy 9w dan dah buang sebelah tiub

maaf tanya. berapa lama hcg akan -ve kalau gugur masa usia 5 minggu?

4mo trước

Sis dah jumpa Dr? Gugur sebab apa ya? Last saya amik darah hcg dah semakin berkurang. Dr kata saya chemical pregnancy, gugur 4w dan skrg tgh bleeding