Muka anak jadi macam ni

Berair berdarah. Pls mommy share apa apa ubat

Muka anak jadi macam ni
8 Các câu trả lời

kena rajin sapu moisturizer sb ekzema ni. mcm kes sy sabun anak xleh. tukar punya tukar last last bg QV extra moisturizer yg sabun dengan lotion diab. harga murah setanding brand korea yg sy pakai sblm ni. lepas tu sy pakai satu spray ni nama dia Q bacterial. tuk ezkema yg dah jd luka. dia jd cpt sembuh luka tu. tapi xpernah lg spray kat muka. kena tanya farmasi or doktor yea.

2y trước

anak saya cetaphil tak sesuai. try QV alhamdulillah okay

saya sapu cream yang doc bagi pastu dengan bedak merah , sapu masa dia tidur .. terus elok je anak saya lagi teruk macam kesan melecur puan sampai doc pakar ingatkan dia ada alergik ..

2y trước

Pernah pkai juga bedak merah tu tak ok juga

puan dh bw ank g klnik jumpa doc?? nnti doc akan bagi krim sapu yg sesuai dgn mslh kulit yg bby alami .mg bby cpt sembuh..Allahuma aamiin

2y trước

Dah bawak. Tapi doc kata takde ubat. Sbb tak cukup 6 bulan. Dah habis ikhtiar. Mungkin nnt nak bawak p pakar

Baby saya pernah kena. Sapu sudocrem sis. Nanti dia kering. Bila dah hilang dan kering kulit tu sapu moisturiser Cetaphil Pro Ad Derma

2y trước

Dah penah pakai tak ok juga

maaf sy terganggu dgn kecomelan dia. eeii geram rase nk kunyah. huhu. get well soon baby. doakan aunty ye 😘

macam ezcema ni. bawa jumpa pakar kulit, nanti Dr bagi cream yg sesuai.

2y trước

Haah. Nurse dkt kk pun cakap eczema. Tapi nurse tu ckp nanti akan hilang sendiri. Nak tggu dia hilang sendiri tulah kesian ank😭😭😭. Tu plan nak g pakar pulak

cube krim snowhitee..insyaAllah mmbantu

2y trước

krim tu mmg khas utk kulit..ezema..ank sy y gune mcm2 brand x jd..gune kjp je ilang kering..satu lg baru ni bb naik ringworm..xtau ape dh nk pkai..akhiryne snowhitee tu jgk mmbantu

sis sy try yg ni lps kering

2y trước

Baby baru 5. Memang pkai sabun cetaphil