Ruam muka baby

Ade sesiapa tahu kenape jadi macam ni ? Kesian tengok sebab mengelupas + berair . #pleasehelp

Ruam muka baby
5 Các câu trả lời

sis cuba pakai lotion ,kulit jadi mcm tu sbb terlampau kering,yg penting kulit baby kena selalu lembab tau,maklum lah sekarang cuaca panas.. semoga baby sis cpt sembuh ye🥰

1y trước

Okeyy baik awk , terima kasih yee ❤️

kalau ekzema,try lotion allano amway plk..rmai jgk pakai lotion tu utk ekzema katanya menjadi,

1y trước

Baik , nanti saya cuba . Terima kasih awk 🫶🏻

doctor mmg ckp ruam ke sis? nampak mcm teruk. semoga baby cpt sembuh❤️

1y trước

kita sbg mommy yg susah hati tengok anak kita sakit. semoga baby awak cpt baik ye❤️.

da bwk peg klinik sis? klu ubt tu x bkesan trus bwk peg klinik pakar..

1y trước

anak sye pun mcm tu.. pki ubt kk makin teruk jd nye.. trus sye bwk klinik pakar.. hbes beratus, tp 3 hri da elok..

sis try oil treatment snow white -pink/strawberry

1y trước

Saye da cuba sebelum ni . Tetap takde perubahan