bf ..

Hi ,belum tlmbat lgi ke ,klau nak bf BBY, sbb 1 bln ni ssu bdn kurg .. xnak tgok bby lpar bg ssu formula .. BBY br nak masuk 3 bln .. & boleh bagi tips supaya air ssu Ada ?

2 Các câu trả lời

sia boleh join facebook group Happy Breastfeeding Malaysia..dkt situ banyak ilmu akn dpt. klau nak tips susu banyak senang ja, sis kena bg bby kerap menyusu badan. susu akn dihasilkan mngikut kperluan baby. klau dia menangis x semestinya dsbbkn x cukup susu.

Still bg je mummy. Takpe. Biasalah, rezeki kita tak semua sama. Saya pun bekalkan susu formula bila die pergi taska. Its ok. Hmm. Mummy cuba milkbooster. Ada kala menjadi, depends on badan kita mummy. All the best. 🤗

5y trước

Ok 😊