nk thu cra supaya bby tk mnum ssu bdn ni? sbb bby trbiasa mnysu bdn,ssh plak bby nk minum ssu tpung

2 Các câu trả lời

Kne slowly intro susu tepung, misalnya start dgn hari siang, mlm masih susu bdn. Transition slowly, lme2 naikkan kekerapan susu tepung, klau cold turkey terus susu tepung mmg bby reject terus.

4mo trước

Tq ya

boleh tahu kenapa taknak bagi susu badan?

3mo trước

laaa kita tanya je wak. kita pun tulis dekat atas situ "boleh tahu kenapa". bukan paksa tuan badan cerita.. kalau tak boleh tahu, it's okay. takde niat nak salahkan or buat ibu rasa berdosa pun. lulz. maaf la ye kalau soalan tu buat mana2 ibu tersinggung.