Due 28/04/2024

Hi belum ada tanda bersalin lagi. Lagi empat hari due 😢 kita pulak ada gdm.. camna nk bagi bukaan jalan berbuka? Dah mcm2 buat kerap jalan, senaman, jalan itik.. mommies semua help.. tak nak nanti p serah diri sebab doc dah bagi tarikh awal sehari due..#bantusharing

22 Các câu trả lời

saya due 27/4 dah bersalin 14/4, gdm jgak. sehari sebelum turun tanda, saya makan makanan pedas (ramen) 🤭. malam tu trus keluar lendir darah. masa contraction datang dalam wad, saya amalkan tips siti jamumal (boleh tengok dekat tiktok). bukaan dari 2cm trus jadi 8cm dalam masa 3jam

3t trước

saya pun nak makan ramen..menjadi juga ye sis?hahaha