Saya nak Tanya ada Tak pengalaman macam saya.. tengah pantang bersalin dah 28 hari

Bekas jahitan saya dah sembuh. Tapi saya skrg risau bila baru ternampak ada mcam daging kecik mcm terkkuar dri kulit maybe lubang . Dekat dengan lubang anus atas sikit. Saya ingat tu jahitan yg x kering lg nampak merah lagi. Bila tengok2 bukan ni mcam daging terkluar mgkin Masa jahit bersalin nurse x teliti. X sakit cuma Sya jadi takut n risau. Apa saya perlu buat 😩😩

3 Các câu trả lời

pernah...daging lebih masa jahit pegi klinik swasta doktor potong

3y trước

guna panel tapi xmahal lah...dalam puluh2 ringgit je...

cuba cek di klinik

rjuk doc blk sis