Luka jahitan tak kemas

hi semua, ada x mengalami perkara yg sma mcm saya?? hari ni saya dah 50 hari berpantang luka jahitan pun dah kering tapi yg peliknya dekat bahagian lubang kemaluan ada jahitan yg x cntik.lubang kemaluan jadi 2 di sebabkan jahitan tu.ada x ibu2 di sini yg melaluinya?apa nk buat eh?#pleasehelp

2 Các câu trả lời

tak boleh buat apa dah kalau luka dah sembuh. nanti next bersalin nurse akan kemaskan/jahit semula. itu yg nurse bagitau pada saya la. mungkin awak punya jahitan ada terbuka. tu yg jadi ada 2 lubang

kalau Luka dah baik, tak boleh buat apa dh. tunggu next bersalin akan dibaiki/dijahit/dikemaskan semula. itu yg nurse bagitau pada saya la. rasanya mungkin ada jahitan awak yg terbuka tu