jangan kecam tau

bby saya lagi 1 minggu nak masuk 6 bulan . boleh ke saya start bagi bby makan awal ? atau kena tunggu genap 6 bulan baru makan ? #firstbaby #bantusharing #firstmom #seriusnanya

5 Các câu trả lời

masa awak checkup baby misi akan bgtau yg baby awak dh boleh makan atau belom dan awak boleh follow group fb happy baby food malaysia. dekat situ mcm2 awak dpt info pasal pemakanan baby. dan awak boleh dpt idea resepi baby. admin pon rajin layan pertanyaan mommy mcm kita

2y trước

semoga bermanfaat utk awak☺️. enjoy the journey

genap 6 bulan. melainkan you dapat kebenaran dari doctor untuk beri lebih awal. lagi seminggu.... tak lama dah tu ibu.

2y trước

alright ibu. (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)

genap 6 bulan.. dh ke kk belum untuk checkup bby.. klau belum nt pergi misi akan ajar ibu..

2y trước

blh je.. sy bt sekali je lpastu x bg dh bubur kosong.. sy tmbh isi ikan / ayam & sayur2 mcm biasa

Sy selalu baca sharing dr amalina. Try tgk ig amalina mohd daud. Sgt membantu mom yg nk ajar baby mkn 😊

2y trước

alright nanti saya try tengok ig dr amalina

genap 6 bulan

2y trước

alright thankyou saya saja tanya 🥰