1st Time Baby Eat Solid Food

Bayi sy mo masuk 6 bln so tuk 1st time beri solid food makanan apa start bole bagi mkn & camana nak tahu kalo dia kenyang ka tak takut overdose mkn & sehari brp kali mo bgi mkn

1 Trả lời

Mula2 ni try bg bubur kosg shj selama 4hri..kmdian lepas 4 hri try bg bby bubur ada carrot tgk mne yg sesuai..smua tu kne bg dlm bntuk puree ye sis.. tuk cara mknn bby ni sis blh juge rujuk dlm buku bby yg slalu kita bwk g kk tuk cucuk bby tu...dkt dlm tu dia ada bgtw ttg mcmna mau bg ank mkn ikut bulan

5y trước

Most wlcme 😉✌