tidak merangkak

Bayi saya tidak.merangkak lagi walaupun dah 11 bulan..tapi die dah boleh memanjat dn berdiri..normal atau tidak?

39 Các câu trả lời

sama lah ank sy ni...boleh berdiri sendiri..baru blajar merangkak..normal..sbb ank sulung sy ni..xboleh merangkak..boleh jalan tiba2.

3y trước

macam sepupu saya gini masa kecik ,berdiri,then 2-3 kali merangkak tu bukan ke depan tpi undur ke belakang bila besar elok je x da masalah ,skrng da besar da jadi cikgu da