menyusu

Bayi saya dah nak masuk 3 bulan.. Direct breast feeding. Saya dah banyak kali try nak bagi dia menyusu menggunakan botol susu tapi dia tak nak.. Dah suruh ayah dia bagi oun still tak nak.. Malah dia mengamuk aampai habis muka luka.. Sya pun cuba bawak baby jalan sambil menyusu.. Tapi still tak jalan. Ada tips tak ibu ibu nak bagi bayi menyusu botol. Sayang susu yang dah dipam kadang2 dia tak nak..ada yang terpaksa buang..

1 Trả lời

Kalau awak tak kerja. Teruskan je dgn direct bf . Setengh org letak benda pahit dkt brest kalau taknak bby dirctbf. Susu badan susu yg terbaik. Teruskan je