Baby taknak menyusu badan

Baby dah 27 hari still tak berjaya menyusu badan. Masih guna kan botol. Bila saya sua nippl3 mesti dia meraung. Sekarang baru nak try guna syringe feeding. Boleh share tak pengalaman ibu ibu yang anak tolak susu badan macam mana nak bagi dia menyusu badan semula?

2 Các câu trả lời

baby saya pun akan meraung . tapi kna ajar juga.. klau dia dh dpat.. dia juga senyap.. dpat air susu.. awak bagi pakai botol dulu setengah .. lepastu ajar direct.. sehari sekali or dua kali ajar .. esok nye ok dia..

Baru ni baby sy 2 bulan taknak susu badan 2hari dia taknak hisap. Sy sua nipple dia nangis . Tp sy bg dlm keadaan baring alhamdulillah dia hisap. Mungkin sbb beralih bulan mcm2 peel dia😅