baby tak nak menyusu

Hai mummy anak saya 3 bulan lebih ..fully bf ..lately dia macam tak nak menyusu dah bawak pergi klinik dia sihat . Berat makin susut . Saya try bagi minum dalam botol susu yang dipam dan dia nak . Cumanya susu yang saya pam cuma dapat dalam 1 oz je ..saya pernah cuba bagi susu dutch lady tapi baby luahkan balik sikit pun tak luak .. Soalan saya ada ke yang sama situasi dengan saya ? Berjaya tak mummy bagi susu formula pada baby ?

1 Trả lời

Kalau sis nak pump sis try milk booster r-rayyan. Boleh cari kat shopee.kalau tak sis makan mamom ke..untuk banyakkan susu badan sis

5y trước

I tak cuba lagi tu. I cuma try yang susu kambing r-rayyan abd berkesan. I juga pernah try black cumin oil and tak berkesan..dah la rasa dia tak sedap..