Susu Lactogen

Bayi saya 3bulan. Dia kurang menyusu. Kadang2 hanya 1oz 2oz je. Selalu dlm sehari 5 6 7 kali, 2oz @ 3oz. Cuma lately ni kurang. Knp ye? Patutkah saya tukar susu? Poopoo anak saya wrna hijau.

5 Các câu trả lời

sama mcm yg sis...bg lactogen ank popo hijau busuk plak tu n then 5 hari skli berak,,lps tu tuka dutchbaby ok...berak pon cantik je 😂

4y trước

Ye ke. Sy ingatkan kalau popo hijau sbb bnyk zat besi dalam lactogen..

Anak sy pun masa awal2 ja minum lactogen. Masuk 3month dia reject maybe sbb susu tu bau.

4y trước

Dupro tapi lama2 sembelit. Skrg kekal dgn dutch baby.

rsenye kalau hijau tu xok....yg normal colour kuning@mustard...

4y trước

Hijau normal.

Better sis refer dctr klu dctr suggest tukar susu ok kot

Cuba dugro 1 0 - 12 months dumex

4y trước

Ok sis tq