Bayi 3 bulan kurang menyusu

Hi nak tanya. Bayi saya masuk 3 bulan dia kurang menyusu. Selalu setiap 3 jam minta susu. Minum 3oz. Sekarang ni sangat jarang mintak dan tak menentu. Sekali minum 2oz kadang2 1oz. Ada boleh bantu saya tak? Dalam masa sama bayi tengah demam dan sakit perut. Najis dia berbau agakk busuk selalunya bau masam sahaja. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sama macam baby saya. memang camtu ke ragam baby 3 bulan? seminggu dia elok je minum susu formula after that demam. lepas sembuh demam, badan takboleh accept susu formula sampai muntah2. minum susu badan pon kurang.

bby susu bdn ke susu formula ya?

1y trước

Susu badan tapi dia minum guna botol susu. Tak direct breastfeed