Tak mahu makan

Bayi 6 bulan 21 hari tak mahu makan dah.. Sblm ni elok je.. Kenapa ya... Tolongin gueeeee... #1stimemom #bantusharing #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #jangandibully

1 Trả lời

gusi sakit nak tumbuh gigi pon akan ganggu proses dia nak makan. cuba rasa area gusi dia ada rasa tajam atau keras x. kalo takde maybe sebb baby sakit perut, sakit lidah, sakit telinga yang ganggu proses makan dia. kena pantau semua tu. tengok lidah dia tebal dengan bekas susu tak. baby kerap tarik telinga ke. baby jadi pasif saja ke.

3y trước

Ok.. Gigi nak tumbuh rupanya... Huhu.. Terima kasih Mama Oya