Batuk semasa mengandung

Batuk semasa mengandung ni tak ada apa apa pada kandungan ke saya batuk tak henti..malam lgi lah Times nak tdo..tekak tak selesa asik nak batuk je..tdo pon tak lena asik terjaga batuk..walupn ank saya aktif dlm kandungan..tapi risau jugak..mngnggu anak nak beriasi/bergerak dalam perut..??

2 Các câu trả lời

cuba try mkn bawang putih bakar campur madu..boleh mengurangkan batuk... biasanya klau batuk masa mengandung nie xde ape2 mslh...cuma kena berjaga2..jgn smpi trbatuk kuat sgt...perut akan jdi cramp...

Lepas tahu pregnant sy pun terkena selesema,,seminggu lebih jg terkena batuk..