tolonggg

Baru2 ni kulit anak Kering sgt2..Lepas dah jumpa doctor, doctor bekal kan lotion & krim steroid(mild).yg kering dah oky.tapi problem yg kat celah2 telinga ni xbaik2 .kadang tu dah kering tapi bila anak gatal dia garu jdi mcm dlm gambar.steroid yg doctor bgi dah x boleh pakai sbb diminimumkan 7hari je utk satu2 tempat.ada ke Ibu2 yg berpengalaman mcm ni..tlg share pengalaman

tolonggg
16 Các câu trả lời

Saya guna cream sebamed.alhamdulillah sesuai.sekali pakai terus okay

5y trước

Skrg tengah guna lotion sebamed..kalau anak xgaru oky.bila dah garu Tu jadi mcm dlm gambar.terpaksa pakaikan anak mitten

Doc suggest Vaseline hari tu untuk kulit kering

Sapu minyak zaitun je.. In syaa Allah berkesan.

5y trước

Baikk..tq

Dh try guna krim mayyababy?

Cari cream bernama Cocoderm

Guna droplene bagus