Sembelit

Baru try prune juice sebelum tido.. Masa tido tu asyik nak kentut je keje ? pastu bfast mcm biasa then minum secawan kecik air nescafe o panas sampai kat opis terus membuang dgn jayanya.. Hooray.. ??? Lain org lain kot caranya..makan sayur & buah byk2 pun tak jalan.. Guna ubat cucuk bontot tu je brkesan nak paksa berak haha tp tu la seksanya perut memulas..

1 Trả lời

Fibre drink pon elok sis.Sy dlu consume y ni masa pregnant anak ke - 3.Mavil care