Sunsweet prune juice

Sape kat sini pernah try sunsweet prune juice utk baby sembelit? Jadi x melawaskan? Mcm mne nak bancuh utk baby 6m?

2 Các câu trả lời

tak pernah cuba... tapi pernah beri buah-buahan yang tinggi kandungan air dan fiber, spt orange, buah naga, tembikai. menjadi juga untuk anak saya.

2mo trước

Sama jgak sis tpi baby masih susah nk meneran. Kesian tgk 😢

Mommy tak sesuai untuk baby tu. Tinggi kandungan gula. Bagi buah instead. Buah untuk baby sembelit - Prune - Pear - Papaya - Dragon fruit

1mo trước

Pemakanan harian anak macam mana? Minum susu apa? Water intake okay?