Puasa atau x

Baru test semalam.. alhamdulillah.. tp xsure brpa mnggu.. kalau ikot apps 4 mnggu.. boleh puasa x ya??

Puasa atau x
17 Các câu trả lời

tahniah. sama mcm sy. ikot apps 4 minggu 6hari. kalau sy puasa stngh hari je. n ada sejarah gugur.

kalau boleh tkyah puasa lah .. puasa leh gnti .. awal sangt lagi tuu sis .. apa2 pun tahniah

better jgn puasa.. sbb baru lagi.. takut apa2 jadi. takut nanti menyesal..

taniah sis, doa kn sy jg ya dpt baby

3y trước

moga Allah kurniakan zuriat yg soleh dan solehah buat sis dan suami.. 🥰

boleh puasa kalau larat😊

Puasa selagi mampu

Tahniah sis