baby kerap nyusu

Baru lepas myusu tdo skjp nk susu lagi..normal ke..orng ckp baby boy memang nyusu betul ke?

10 Các câu trả lời

Normal.. Kdg2 baby ni just nk comfort sucking. Just enjoy the moment. Anak sy dh 4 bulan setiap sejam menyusu. Nsb sy housewife, leh bergolek skali 😆

Baby boy memang kuat menyusu. So tak pelik la kalau asyk menyusu je . Macam baby sy . Kuat jugak menyusu. Kadang tu sy buat stock susu . 😊

Normal,sekiranya susu kita cair lg cepat baby nk menyusu so pastikan jaga pemakanan masa pantang supaya susu lebih pekat dan cukup untuk baby

normal mommy. mommy boleh join group happy breastfeeding malaysia kt fb and follow lactation counselor noorfazila bt abdul rahman

Or try mnum Horlick suam.. Susu pun kne continue mnum.. utk bnykkan Susu bdan.. jge pmakanan ok.. gud luck sis.. ☺️☺️

Bby boy mmg kuat nyusu,,untuk tambhkn air susu kne bnyk mkn sayuran & susu (untuk calcium dlm bdn)

Iya mommy. Tpi ad kemungkinan jgk baby x kenyang. Mgkin aliran air susu x kuat or susu x byk.

5y trước

Mommy blh try minum air soya. Inshaallah bkesan

Normal baby saya 2 jam or 3jam skli nak susu

Normal la..

normal